Ο άξιος διάδοχος της παλιάς μας Μαύρης Σοκολάτας
Για αυτή τη νέα συνταγή, αποφασίσαμε να στρογγυλέψουμε τις γωνίες. Τέλος η ένταση της καθαρής κακάο πάνω από 20% χωρίς τίποτα δίπλα για να την μαλακώσει, ήρθε η ώρα για μια πραγματική γευστική εμπειρία: αυτή μιας ζεστής σοκολάτας.
Για να ανακαλύψουμε όλες τις χαρακτηριστικές γεύσεις που κάνουν αυτό το νόστιμο μείγμα, έπρεπε να καινοτομήσουμε ενσωματώνοντας συστατικά που δεν έχουν ξαναδεί μέχρι τώρα: αληθινές σταγόνες σοκολάτας και λευκής σοκολάτας που περιμένουν να λιώσουν στην κούπα σας.
Και αν οι γωνίες δεν ήταν ακόμα αρκετά στρογγυλές για εσάς, μια λεπτή πινελιά καρύδας έρχεται να μαλακώσει ακόμη περισσότερο το σύνολο, προσφέροντας ένα από τα πιο επιτυχημένα μείγματα.
Στυλ: 20 φακελάκια των 2g
Διάρκεια εκχύλισης: 4 λεπτά
Θερμοκρασία εκχύλισης: 100°C/212°F
Απολαύστε: Μόνο ζεστό
Με ένα νόστιμο μείγμα τσαγιού και καφέ, το Café Frappé δεν είναι ένα τσάι που έχει γεύση καφέ, ούτε ένας καφές που έχει γεύση τσαγιού. Είναι μια πραγματική γευστική επιτυχία και μια αξέχαστη εμπειρία. Η τέλεια συμβιβαστική λύση - ένας συνδυασμός που συγκεντρώνει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους, χωρίς να παραμελείται καμία πλευρά. Αγκαλιαστείτε με το αγαπημένο σας βιβλίο ή, σε μια τεμπέλικη μέρα, χαθείτε σε εκατοντάδες δυνατότητες.
Στυλ: Σακουλάκι 60γρ
Διάρκεια εκχύλισης: 3 λεπτά
Θερμοκρασία εκχύλισης: 80°C/175°F
Να απολαμβάνεται: Μόνο ζεστό